Καίτη Γαρμπή | «Είναι άδικο να κινδυνεύει η οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων»!

Με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, η Καίτη Γαρμπή καταδίκασε τα φαινόμενα ακραίου συνωστισμού που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό σε συναυλίες και τόνισε την ευθύνη των καλλιτεχνών απέναντι στο κοινό.

Η δημοφιλής τραγουδιστρία χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παίρνει θέση σε θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

«Έχουμε τεράστια ευθύνη ως δημόσια πρόσωπα απέναντι στο κοινό και τον κόσμο που απαρτίζει τη μουσική κοινότητα να εκφράζουμε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μας πάνω από όλα με ασφαλή τρόπο! Είναι άδικο να κινδυνεύει η δημόσια υγεία και οικονομική επιβίωση ενός ολόκληρου κλάδου από την εγωπάθεια και την ανευθυνότητα συναδέλφων και λοιπών εμπλεκομένων. Δεν μπορούμε να στοιβάζουμε χιλιάδες κόσμου χωρίς μέτρα και αποστάσεις. Έχουμε καλλιτεχνική δύναμη μην τη μετατρέψουμε σε κοινωνική ανευθυνότητα παιδιά!»

αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Πηγή: Tralala.gr