Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Bachelor – «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτήν την εικόνα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «συνελήφθη» από την κάμερα του «Ευτυχείτε» και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου το πρωί τη Τετάρτης. Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, λίγο πριν το γύρισμα για το The 2night Show, αναφέρθηκε στα ριάλιτι προγράμματα, την απαιτητική σεζόν και την επιστροφή στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος είναι πολύ δύσκολη χρονιά αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω ότι με αυτή την εκπομπή βγάζουμε ωραίο αποτέλεσμα. Οπότε νιώθω εγώ καλά. Το ζήτημα είναι εγώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και από κει πέρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποδέχηκε πάρα πολύ ωραία».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το Big Brother και το Bachelor, τόνισε με σαφήνεια πως «δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor… Ειλικρινά… Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή».

«Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα» πρόσθεσε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Παράλληλα, πρόδωσε πως είχε πρόσφατη επικοινωνία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή. «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλήσαμε στο τηλέφωνο μια βδομάδα πριν βγει στον αέρα το Big Brother και του έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση».

«Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα γυρίσω ξανά στο πρωινό. Και θέλω να πω το εξής… Κατά τη διάρκεια αυτής χρονικής στιγμής νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ωραίο να ακούγεται. Δεν βοηθάει κανέναν. Θεωρητικά κάνω πρωινό 8 χρόνια σερί στο ραδιόφωνο» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: Zappit.gr