Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά μετά τη φωτογράφιση στο Ηρώδειο

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία φωτογραφία με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο, η οποία και είχε προωθητικό χαρακτήρα.

Όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο στις 12 Σεπτεμβρίου απήλαυσαν τον Σάκη Ρουβά στην πιο δυνατή στιγμή της καριέρας του, ερμηνεύοντας τραγούδια όπως “O sole mio”, “Caruso”, “Time to say goodbye”, “Cry me a river”, “Feeling good”, “Όμορφη Πόλη”, “Σε έχω ερωτευτεί” και “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου”. Μαζί του στη μοναδική αυτή συναυλία ήταν και η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου.
Πριν από λίγα 24ωρα, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία φωτογραφία με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο, η οποία και είχε προωθητικό χαρακτήρα. Oι αντιδράσεις ήταν αρκετές.
Ο Σάκης Ρουβάς διέγραψε τη φωτογραφία αυτή, λίγες ώρες αργότερα, ζητώντας και δημόσια συγγνώμη για την κίνησή του αυτή.

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Ανακοίνωση εξέδωσε επίσης και το Υπουργείο Πολιτισμού θέλοντας να επισημάνει πως δεν είχε δοθεί καμία άδεια στον τραγουδιστή για αυτήν τη φωτογράφιση.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

 

Πηγή: Queen.gr