Μας κούφανε πάλι ο Αλέξης Γεωργούλης! – Χαμός στο πρωινό με τις νέες δηλώσεις του

“Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ”, δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης στο BLV radio!

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει νέες δηλώσεις για την παρουσίαση του Joker σε συνδυασμό με τα καθήκοντα που έχει ως ευρωβουλευτής και τα όσα λέει προκαλούν αίσθηση. Στο Πρωινό, οι συνεργάτες της εκπομπής έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ξέσπασαν κατά Γεωργούλη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

«Αποκλείεται!», αναφώνησε η έκπληκτη η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής, έξαλλος, πήρε τον λόγο και είπε: «Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική! Είναι παράλογα, είναι τρελά»!

«Για τα χρήματα το έκανε, για κανέναν άλλο λόγο», είπε ξεκάθαρα η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε για τη σύγκριση που έκανε ο Βαγγέλης Περρής μεταξύ ενός πατέρα και των υποχρεώσεων που έχει στο Joker. «Μεγίστη κουτοπονηριά, τόσο άστοχο που καταντάει προσβλητικό απέναντί μας. Είναι ανοησία», είπε.

 

Πηγή: Zappit.gr