Μιμή Ντενίση: «Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε ζητιάνοι»!

“Αυτό τώρα είναι κάτι που δεν συμβαίνει εναντίον μας, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σε όλον τον πλάνήτη είναι κλειστά τα εστιατόρια, τα θέατρα, τα πάντα…”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Με αφορμή το κλείσιμο και των θεάτρων λόγω της πανδημίας COVID-19 και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η Μιμή Ντενίση σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο Πρωινό, εξέφρασε τη δική της άποψη για το πρόβλημα και την λύση του.

«Βλέπω ένα παράπονο και μία γκρίνια από τους ηθοποιούς, δεν φοβάμαι τις λέξεις, που πρέπει να σταματήσει. Δεν είμαστε ζητιάνοι οι καλλιτέχνες, πάντα μες στο ρίσκο ζούμε. Αυτό τώρα είναι κάτι που δεν συμβαίνει εναντίον μας, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, σε όλον τον πλάνήτη είναι κλειστά τα εστιατόρια, τα θέατρα, τα πάντα… Εδώ, επειδή είμαστε αδικημένοι οι καλλιτέχνες από το κράτος, το πιστεύω απόλυτα αυτό, τείνει να γίνει λες και κάποιος μας πολεμάει», λέει χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση και συνεχίζει:

«Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις όχι μόνο για τους παραγωγούς αλλά και για τους ηθοποιούς. Για μένα, αν δεν είναι χέρι χέρι το ΣΕΗ με τους παραγωγούς, δεν υπάρχει κλάδος. Η άποψή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα, είναι αποφάσεις που δεν περνάνε από το χέρι μας. Το θέμα είναι τι διεκδικούμε εμείς».

«Δεν θέλω να είμαστε συνέχεια σε μία μίρλα τι πάθαμε. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να εξασφαλίσουμε και τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς για να έχει συνέχεια», καταλήγει η Μιμή Ντενίση.

Πηγή: Zappit.gr