Αρναούτογλου – Μικρούτσικος: Ο λόγος που δεν θα τους δούμε μαζί σε εκπομπή

Τελικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα συναντηθούν τηλεοπτικά. Τι έχει συμβεί;

Δεν έγινε η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο της καινούργιας εκπομπής «Έλα και θα δεις» με παρουσιαστή των Θοδωρή Αθερίδη και συντονίστρια την Σεμίνα Διγενή όπου θα εμφανίζονταν μαζί οι Αρναούτογλου και Μικρούτσικος καθώς η νέα εκπομπή του MEGA θα μεταδίδεται απέναντι από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πρώτη εκπομπή, μάλιστα, όπως είχε διαρρεύσει θα είναι αφιέρωμα στα 30 χρόνια του Mega και θα είχε καλεσμένους παρουσιαστές που είχαν διαγράψει σημαντική πορεία στο κανάλι. Κι ενώ, αρχικά, είχαν ακουστεί τα ονόματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Ανδρέα Μικρούτσικου, τελικά δεν θα τους δούμε μαζί σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε!

Βέβαια, ενδέχεται να δούμε ένα video του Γρηγόρη που θα ευχαριστεί για την πρόσκληση και θα στέλνει το μήνυμά του για το κανάλι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του.

Να επισημάνουμε ότι τα γυρίσματα της εκπομπής «Έλα και θα δεις», έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού και οι υπεύθυνοι του σταθμού σχεδιάζουν να ξεκινήσουν 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

 

Πηγή: Gossip-tv.gr