Ναυάγησαν τα σχέδια για Ρουβά με «House of Fame»: Σε ποια τραγουδίστρια έκανε πρόταση ο ΣΚΑΪ

Αυτή την περίοδο, ο ΣΚΑΪ ψάχνει τον παρουσιαστή και τους τέσσερις κριτές για το «House of Fame»
Μεγάλη ανατροπή στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ, καθώς εδώ και λίγες μέρες τρέχει στον αέρα του καναλιού το τρέιλερ συμμετοχών για το «House of Fame» που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου. Το κανάλι του Φαλήρου, λοιπόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου μουσικού ριάλιτι, που προβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές χώρες και έχει ξεκινήσει από το Μεξικό, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις για πάνω από μία δεκαετία.

Το όλο concept θυμίζει έvτονα «Fame Story», αφού οι παίκτες που θα διαλέξει η παραγωγή θα ζουν σε ένα σπίτι – ακαδημία, στο οποίο θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα, ενώ κάθε εβδομάδα ένας εξ’ αυτών θα αποχωρεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το «House of Fame» θα πάει μέχρι και τα μέσα Απριλίου, ενώ το «Survivor», αν όλα πάνε καλά, θα βγει στον αέρα αμέσως μετά.

Αυτή την στιγμή, ο ΣΚΑΪ ψάχνει τον παρουσιαστή και τους τέσσερις κριτές για το μουσικό ριάλιτι. Στην επιτροπή θέλουν δυο τραγουδιστές, έναν συνθέτη και έναν στιχουργό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στην Τάμτα να το παρουσιάσει. «Έχουμε μία ανατροπή.

Αυτό που είχαμε ακούσει ήταν ότι ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το “House of Fame”, αλλά είναι κάτι που τελικά δεν ισχύει, καθώς ούτως ή άλλως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα κάνει το “Idols”. Χθες το βράδυ, λοιπόν, έφτασε στα αυτάκια μου η πληροφορία ότι οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν την Τάμτα να αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού. Μάλιστα, δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ, καθώς πέρυσι είχε γίνει ξανά με το “Voice”. Πριν το αναλάβει ο Γιώργος Λιανός».