Μουσικό κουτί: Μια μαγική βραδιά – Δείτε αποσπάσματα πριν προβληθούν στην TV

Μπορείτε να φανταστείτε τον Λάκη Παπαδόπουλο να ερμηνεύει Σοφία Βέμπο; Τη Μελίνα Ασλανίδου Αρλέτα; Τον Νίκο Πορτοκολόγλου να τραγουδά τη μεγάλη λαϊκή επιτυχία «Ιστορία μου, αμαρτία μου» και τη Ρένα Μόρφη το «Πάρε Πασά μου»;

Και όμως, αυτές είναι λίγες μόνο από τις απροσδόκητες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το αποψινό «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1, στις 22:00, που ήδη έχει καταφέρει στις δύο πρώτες μεταδόσεις του να γίνει το νούμερο 1 trend στα social media.

Οι οικοδεσπότες Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη θα παντρέψουν μουσικά, για πρώτη φορά, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου, καθώς και οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν τραγουδήσει μαζί.

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό, λένε όσοι παρακολούθησαν την πρόβα, ενώ μια γεύση για το τι θα δούμε απόψε μπορείτε να παρακολουθήσετε στο καινούργιο βίντεο, αλλά και στα δύο προηγούμενα, που έχουν ήδη αναρτηθεί στον λογαριασμό της ΕΡΤ στο youtube.

Δείτε στο βίντεο τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, σε μια ξεχωριστή ερμηνεία της επιτυχίας «Ιστορία μου, αμαρτία μου»: