Μελίνα Μακρή για το bullying που βίωσε στο σχολείο: «Με έπιασαν από τα πόδια και με γύρισαν ανάποδα»

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το συγκρότημα των Vegas, μίλησε για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή έχει αφήσει το δικό της μουσικό αποτύπωμα στην εγχώρια ποπ μουσική σκήνη, τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ιδιαίτερη καλλιτεχνική της ματιά, το εκκεντρικό στυλ και το πηγαίο χαμόγελό της δίνουν την αίσθηση μιας χαρούμενης γυναίκας, που αγαπά να δημιουργεί μουσική και να διασκεδάζει το κοινό της.

Η Μελίνα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μοιραστεί τα δύσκολα βιώματα που κρύβονται πίσω από το χαμόγελό της και, με αφορμή το γράμμα που έλαβε, άνοιξε την καρδιά της στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της. Θυμήθηκε τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε στο σχολείο και αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια επέστρεφε με δάκρυα στα μάτια στο σπίτι της.

«Είχα δύσκολη εφηβεία. Ήμουν πολύ μελαγχολικό άτομο. Με τους συμμαθητές μου ήμουν πολύ ντροπαλή, είχα μία φίλη και πάντα το παράπονο μου ήταν πως δεν είχα αρκετούς φίλους. Πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να κάνω φίλους, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή που ένιωθα απομονωμένη. Με απέφευγαν τα άλλα παιδιά γιατί ήμουν και ‘γω φοβισμένη απέναντι τους, οπότε δεν ήμουν κοινωνική. Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Μου το λέει ακόμα η μαμά μου. Είχα μέσα μου μια ροπή προς τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό το πάλεψα αργότερα με ψυχολόγο. Έκανα θεραπεία πέντε χρόνια και είμαι ένα αρκετά θετικό άτομο πλέον θέλω να πιστεύω» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Πηγή: Ethnos.gr