Γη και ύδωρ προσφέρει το Netflix για τα δικαιώματα της νέα ταινίας Godzilla Vs Kong !

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» το Netflix έχει προσφέρει πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της κινηματογραφικής σειράς.

Άλλωστε, το «Godzilla vs. Kong», η επερχόμενη ταινία τεράτων από την Legendary Pictures, φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία του franchise που θα κατευθυνθεί προς τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Την ίδια ώρα, η WarnerMedia έχει καταφέρει μέχρι τώρα να εμποδίσει τη συμφωνία με το Netflix, καθώς προετοιμάζει τη δική της προσφορά για το streamer της, HBO Max. Εκπρόσωπος της Warner Bros δήλωσε στο «THR»: «Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το Godzilla vs. Kong τον επόμενο χρόνο όπως είχε προγραμματιστεί».

Η δελεαστική πρόταση του Netflix

Η προσφορά του Netflix είναι αναμφίβολα δελεαστική για την Legendary, η οποία χρηματοδότησε το 75% του προϋπολογισμού της παραγωγής. Καθώς το Netflix δεν έχει παρουσία στην Κίνα, η ταινία θα μπορούσε να παίξει στις εκεί κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι ταινίες με τέρατα, που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του καταλόγου της Legendary, είναι μεγάλοι διεθνείς παίκτες, ειδικά στην Κίνα: Ακριβώς πάνω από το ένα τρίτο του παγκόσμιου box office του «King of the Monsters», 386 εκατομμύρια δολάρια, προήλθε από την κυκλοφορία της ταινίας στην Κίνα. Το «Skull Island» κέρδισε 168 εκατομμύρια δολάρια στην Κίνα, περίπου το 30% των ακαθάριστων κερδών της ταινίας.

Βίντεο: Πρεμιέρα τον Μάιο του 2021 για την ταινία

Η ταινία «Godzilla vs. Kong», που είναι η τέταρτη της σειράς, έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στις 21 Μαΐου του 2021, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Πηγή: iefimerida.gr