Νίκος Κουρκούλης: «Εδώ και οκτώ μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι μου»

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για την «κατάρρευση» της νύχτας λόγω της πανδημίας και η σπάνια αναφορά στον χαμό της μαμάς του.
Ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τραγουδιστές, μουσικοί κι εργαζόμενοι στον καλλιτεχνικό κλάδο και για το πλήγμα που έχει δεχθεί ο κλάδος τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει. Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορονοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα. Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι.

Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Όπως λέω σε πολύ κόσμο που με ρωτάει, δουλεύω αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Με τον ιδρώτα μου. Προέρχομαι από μια πολύ λαϊκή μέση τάση. Ο πατέρας μου ήταν επιπλοποιός. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχτηκε ότι την περίοδο της πρώτης καραντίνας φλέρταρε με την κατάθλιψη, την οποία έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν, ενώ εξομολογήθηκε πως έζησε ορισμένες δύσκολες στιγμές, αφού τον περασμένο Ιανουάριο αποχαιρέτησε για πάντα τη μητέρα του που πλέον δεν είναι ανάμεσά μας.

Πηγή: ethnos.gr